Woodii.nl biedt eenmalig aan enthousiaste scholieren/studenten de mogelijkheid om makkelijk en snel geld bij te verdienen d.m.v. het verrichten van promotieactiviteiten in je eigen omgeving. Jij bent helemaal vrij in de manier waarop je dat doet en het kan naast je bestaande vakantiebaan! Het kan passief vanuit je luie stoel op het internet tot actief promoten op de plaatselijke markt. Jouw verdiensten hangen af van jouw acties. Des te meer mensen via jou kopen bij Woodii, des te meer jij verdient, dit kan oplopen tot honderden euro’s!!

Woodii.nl is een nieuwe webshop die exclusieve verkopen houdt van prestigieuze merken, wij bieden wekelijks merken aan tot wel 75% korting. Om naamsbekendheid in het land te genereren zijn wij op zoek naar studenten/scholieren uit het hele land die in hun omgeving voor ons promotie activiteiten willen houden. Dit kan bijv. via facebook, twitter, e-mail, internet, flyeren, mond-tot-mond etc. Het kan 10 minuten per dag of 40 uur in de week. In principe laten wij jou daar helemaal vrij in. Onthoud: hoe creatiever/effectiever je het aanpakt hoe meer je zult verdienen!

Hoe werkt het? Wij sturen jou een unieke code op waarmee mensen op hun eerste aankoop 5 euro krediet krijgen. Deze code is vier weken geldig, in die vier weken kun je zoveel promoten als je wilt. Wanneer mensen een aankoop doen met deze unieke code, kunnen wij dat in ons bestand terugzien en krijg jij vervolgens 7.5% van het aankoopbedrag! Wekelijks zullen wij jou een tussenstand sturen, waarna vervolgens na de afgesproken vier weken het bedrag zal worden overgemaakt.

Zo kun jij op een ideale manier snel geld bijverdienen en bereiken wij potentiële klanten in het hele land. Daarom zien wij in dit concept een geweldige win-win situatie, die we graag delen!

Neem voor deelname, vragen of ideeën contact op met: Thom@woodii.nl

Met vriendelijke groet,

Thom Neleman