Amsterdam
Mark L. Hokstam
S. van Ravestteynstraat 29
1333 JP Almere, Nederland
Betreft: Sollicitatie
Geachte heer/mevrouw
Middels dit schrijven solliciteer ik naar een vacature als Zelfstandig werkend Kok bij uw etablissement.
Zoals U kunt opmaken uit mijn aangehechte CV, heb ik ruime ervaring in de horeca, opgedaan tijdens een carrière van langer dan 20 jaar, bij toonaangevende bedrijven in verschillende landen.
Momenteel ben ik werkzaam als Zelfstandig werkend Kok Café Restaurant De Oysterclub te Amsterdam
Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die doorzet, stipt, correct en meedenkend is.
Deze eigenschappen, gecombineerd met mijn ervaring, maken mij een uitstekende aanwinst voor uw organisatie denk ik
Gaarne zou ik mijn sollicitatie verder toelichten en zie daarom uit naar een uitnodiging voor een sollicitatie gesprek.
U kunt mij zowel telefonisch - via 064890076-0659069361 als per email –via markdekokkie@gmail.com- bereiken.
Hopend op een spoedige, gunstige reactie uwerzijds, verblijf ik,
Met vriendelijke groeten,
Mark L Hokstam
Curriculum Vitae
Personalia
Naam: ·Mark Hokstam
Adres: S. van Ravesteynstraat 29
1333jp Almere
Telefoon: 0659069361
Email: markdekokkie@gmail.com
Geboortedatum: ·31 mei 1964
Geboorteplaats: ·Suriname
Geslacht: ·Man
Nationaliteit: ·Nederlandse
Burgerlijke staat: ·Ongehuwd
Rijbewijs: ·AM
Opleidingen
Aug 2005 - Jun 2006 Gespecialiseerd kok warm/koud (behaald )
ROC, Amsterdam
Jun 2001 - Jun 2001 Zelfstandig werkend kok (behaald)
ROC, Amsterdam
2001 - Jul 2002 Kok (behaald)
SVH, Curaçao
Cursussen
Apr 2012 - Sep 2012 Fotografie basis (foto vakschool Amsterdam ) (behaald)
Jan 2012 - Jan 2012 Workshop gericht op opleiden en omgaan met zorgleerlingen
Nov 2011 - Jan 2011 Wild ambachtelijk en culinair (behaald)
Nov 2007 - 1997 Attractief presenteren en garneren (behaald)
Feb 2007 -Maart 2007 Koken met rendement: versbereid in de praktijk (behaald)
Feb 2005 - Feb 2005 Bonbons en truffels maken (behaald)
Jan 2005 - Mei 2005 Gastronomie wijn en spijs (behaald)
2005 - feb 2005 Kostprijsberekening (behaald)
Feb 2004 - Feb 2005 Beoordelen en Examineren
Mei1996 - Mei 2006 Leermeester (behaald)
Jul 1994 - Aug 1994 Time management (behaald)
Jan 1989 – Maart 1989 Chinese kookcursus
Werkervaring
apr 2010 - heden Café Hesp, Amsterdam
Functie: Kok
Werkzaamheden: Kok
sep 2007 - apr 2010 JMW uitzendbureau, Amsterdam
Functie: Kok
Werkzaamheden: Uitzend kok
jun 2005 - aug 2007 Grand Circle Cruise Line te Bazel, Switzerland
Functie: Kok
Werkzaamheden: Kok
mrt 2001 - mei 2005 Restaurant De Nachtwacht, Thorbeckeplein, Amsterdam
Functie: Kok
Werkzaamheden: Kok
mei 1991 - feb 2001 Restaurant Fort Nassau, Curaçao
Werkzaamheden: Kok
apr 1991 - dec 1991 Surinaamse lucht maatschappij, Paramaribo
Functie: Kok
Werkzaamheden: Kok
1986 - 1989 De Café de Pub, Suriname Paramaribo
Functie: Kelner
Werkzaamheden: Serveren
jan 1985 - nov 1986 Hotel Ambasodor Suriname, Paramaribo
Functie: Kelner
Werkzaamheden: Serveren
Overige
Talen: Nederlands, goed
Engels, redelijk
Hobby's en interesses: Computer en internet, Fotografie, Gadgets, Lezen, Muziek Jazz beluisteren, Natuur Film